0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Найближчим часом очікується масове впровадження 5G в сферу споживчого мобільного інтернету. Безсумнівно, мережа 5G має ряд значних переваг в порівнянні з 4G:

- 5G в 100 разів швидше, ніж 4G;
- швидкість передачі даних - 10 ГБ / с;
- затримка 5G - 1 мілісекунда в порівнянні з 200 мілісекундами в 4G;
- зменшення кількості мережевих помилок.
Такий вражаючий набір характеристик обіцяє чудові перспективи для побутових користувачів мобільного інтернету. Особливо 5G буде зручний для скачування великих файлів з іграми і відео - на це буде йти мінімальну кількість часу - буквально кілька секунд. Однак варто зазначити, що для передачі невеликих обсягів інформації, таких як цифрові файли і медіа повідомлення, оптимальна швидкість 4G, яка вже і на сьогодні забезпечує моментальну передачу даних такого типу.

Як же йтимуть справи з корпоративними мобільними пристроями? Ні для кого не секрет, що в сфері автоматичної ідентифікації нові технології впроваджуються значно повільніше, ніж в середовищі споживчих мобільних пристроїв. Один з яскравих прикладів такої сповільненій реакції - це використання операційної системи Android: в той час як Андроїд вже кілька років був надзвичайно поширений в споживчому середовищі, в сфері індустрії перші Андроїд з'явилися значно пізніше і навіть на сьогоднішній день існує дуже велика кількість промислових ТСД, які працюють на OC Windows.

Таку тенденцію можна пояснити кількома причинами. Перше і найголовніше - це економія бюджету підприємства. Часто бізнес підприємства використовують великий парк мобільних корпоративних помічників (ТСД). Це можуть бути сотні і навіть тисячі мобільних терміналів збору даних, які працюють в різних точках Землі на одній платформі і з одним спеціально розробленим програмним додатком.

У разі виходу одного ТСД з ладу значно дешевше і простіше здійснити заміну на такий же пристрій, яке максимально адаптовано під софти конкретного підприємства, і відправити ТСД в ремонт.

Тому в той час як новий побутової мобільний телефон купується среднестатістічіскім користувачем кожні 2 роки, то корпоративні промислові мобільні пристрої активно експлуатіруеются 7 років і довше, що обумовлює підвищені вимоги в таких портативних комп'ютерів з боку «неубіваємості».

Також варто визнати, що для організації бізнес процесів використовуються переважно цифрові і медіа файли з невеликою вагою, для передачі медіа файлів з великим об'ємом мобільні комп'ютери застосовуються досить рідко.

Але все ж варто враховувати, що впровадження 5G в професійну сферу може розкрити ряд нових можливостей для бізнесу і саме тому компанія Point Mobile одна з перших активно займається питанням 5G і вже приступила до тестування 5G-пристроїв на основі мобільних ТСД Point Mobile останнього покоління.

Ні для кого не секрет, що корпорація Point Mobile максимально швидко реагує на технічні новації і є одним з перших розробників ТСД з ОС Android (моделі промислових комп'ютерів Point Mobile PM66, Point Mobile PM80, Point Mobile PM85, Point Mobile PM550, Point Mobile PM90), що дозволило Поінт Мобайл стати одним зі світових лідерів у сфері продажів мобільних захищених корпоративних помічників, які працюють на основі операційної системи Андроїд.

Компанія Point Mobile йде в ногу з часом, тому ви завжди можете розраховувати на впровадження передових технологій в мобільні промислові термінали збору даних торговельної марки Pointe Mobile, що в свою чергу, дає вам можливість обладнати ваше підприємство відповідно з найостаннішими технічними ноу-хау .