0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

product 14941
Корпорація Point Mobile
з 2012 року є одним зі світових лідерів з розробки та виробництва мобільних промислових терміналів збору даних, корпоративних помічників, пристроїв сканування, а також різних аксесуарів до даного обладнання. Основна концепція Point Mobile – це повністю власне виробництво – починаючи від концепції, дизайну, всіх елементів комплектуючих та до програмного забезпечення. Такий підхід гарантує чудову якість мобільних терміналів збору даних, їх функціональність і максимально швидку адаптацію вироблених пристроїв під вимоги ринку, що змінюються. Саме тому на сьогоднішній день Point Mobile займає 4-е місце з продажу ТСД у світі та 1-е місце в Кореї завдяки надійності, якості, широкій лінійці терміналів та аксесуарів, конкурує з терміналами збору даних зебра та терміналами збору даних Honeywell. Ми публікували огляд виробників ТЗД та рекомендації про те, як вибрати та купити найкращий термінал збору даних.


Влітку 2022 року компанія Point Mobile анонсувала вихід на ринок портативного складського ТСД сканера PM351. Що це за термінал збирання даних? Його основна концепція – це промисловий рівень захищеності та функціональності у поєднанні з доступною ціною. Новий PM351 - це 4G ТСД для складу, магазину, а також для роботи на відкритому повітрі, який має ще більш оптимізовану полегшену конструкцію, з можливістю швидкого приєднання пістолетної рукоятки за допомогою pogo pin. Ергономічна форма терміналу збору даних PM351 не призводить до перенапруження кисті руки оператора навіть за інтенсивної експлуатації. Від того, як працює термінал збору даних, наскільки якісне складання та надійність пристрою залежить і продуктивність операторів.
Нові термінали збору даних Point Mobile PM351 обладнані 4-дюймовим сенсорним дисплеєм, який доповнений фізичною клавіатурою (цифровою/літерно-цифровою). Дисплей має функцію адаптації під тип освітлення, добре читаємо під різними кутами та надійно захищений склом Dragontail. Варто відзначити ще одну новацію портативного ТСД – 8-мегапіксельна камера розташована поруч із вікном сканування, що значно оптимізує роботу з пристроєм, оскільки для здійснення фото або відеозйомки після проведення сканування оператору немає необхідності змінювати положення руки. Мобільний сканер термінал РМ351 має потужний 8-ми ядерний процесор Qualcomm® Octa-core @2.0GHz, пам'ять 3 Гб/32 Гб або 4 Гб/64 Гб, а також підтримує до 512 Гб з файловою системою ExFAT та 1 micro-SIM слот. Сучасна операційна система Android 11 органічно поєднується з постійною програмною підтримкою від інтернет-платформ EmKit (Enterprise Mobility Kit), PULS Power Launcher, Direct, Scan2Set та ін.
Бездротове підключення відбувається по мережі Bluetooth 5.1 з підтримкою BLE, Wi-Fi (Wi-Fi 6 ready), GPS, а також 3G/4G LTE (WWAN) - GPRS/EDGE/3G/4G LTE (опціонально).
Портативний комп'ютер Point Mobile PM351 – це ТСД промислового рівня, який може працювати при температурах від -20°C до 50°C (60°C), витримують багаторазові падіння на бетон з висоти 1,5 метра та має клас захисту від пилу та вологи IP65.
Як і його попередники (термінал PM451, ТСД для складу РМ550, тсд смартфон РМ75, термінали з клавіатурою РМ67), новий ТСД поставляється з програмним забезпеченням для адміністрування тсд EmKit. З його допомогою легко копіювати конфігурації та здійснювати налаштування, бекапи та багато іншого. Російськомовний інтерфейс та множинні відео з російськими субтитрами від виробника та відео про функціонування EmKit від нашої компанії допоможуть легко розібратися з пакетом EmKit.
Купити ТСД для складу РМ 351 за проектними цінами можна у ексклюзивного дистриб'ютора Point Mobile в Україні, компанії Ітератор. Ми надаємо консультації щодо підбору техніки, надаємо торгове обладнання на тести. Як сервісний центр з ремонту ТЗД ми виробляємо гарантійне та післягарантійне обслуговування терміналів даних Point Mobile. За попередніми прогнозами компанії Point Mobile, промисловий термінал збору даних PM351 буде доступний для покупки вже наприкінці літа 2022 року.