0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Група компаній Ітератор www.iterator.com.ua розширює асортимент товарів для оформлення касової зони, і це - ергономічні стійки для POS-обладнання TRUBA technology українського виробництва.

Дуже часто підприємці замислюються над тим, що типовий монтаж касового обладнання на робочих місцях персоналу в продуктовому магазині, аптеці, кіоску  – це зайва втрата простору. Вільне місце біля касира пропадає даремно чи пустує. За нехитрих прорахунків вдається з'ясувати, що йдеться про неефективне використання торгових площ, за які доводиться оплачувати оренду. Адже кожен сантиметр на робочому місці продавця, як і всі інші площі, коштує грошей. Це зайві витрати, які бізнес може мінімізувати. Достатньо купити та встановити ергономічні стійки, щоб не просто економити, а також отримувати додатковий дохід.

Ергономічна стійка для каси – це збірна підставка, зроблена по принципу конструктора, основне призначення якої – систематизувати і упорядкувати касову зону магазина, супермаркета, бутіка, кав’ярні, аптеки , АЗС чи ресторану. 

Переваги стійок TRUBA technology:

  • Естетизація робочого місця касира;
  • Оптимізація розташування касових POS-пристроїв;
  • Убезпечення POS-обладнання від падінь;
  • Подовження життя кабелів і з’єднань;
  • Підвищення продуктивності роботи касира;
  • Можливість реконфігурації стійки у разі потреби - додавання або вилучення консолей;
  • Можливість регулювання положення обладнання для більш зручної взаємодії з клієнтом.

kasova-stijka 

Касова підставка довільно комплектуєтся тримачами різного типу і конфігурації відповідно до потреб і побажань власника торгового/сервісного закладу.

moduli-kasovoji-stijki  

Унікальним товаром в асортименті є стенд для каси самообслуговування. Така стійка для каси самообслуговування призначена для організації роботи на місцях самообслуговування в супермаркетах, гіпермаркетах та інших великих торгівельних мережах.  Ви можете монтувати POS-систему з екраном любої діагоналі і організувати компактну систему для самостійного сканування товарів покупцями. 

Пристрій виконаний українським виробником із високоякісного алюмінієвого сплаву. Поверхня має матове покриття чорного кольору, склад якого перешкоджає утворенню іржі, механічних пошкоджень та вигорянню на сонці.

Чому варто купити ергономічні стійки TRUBA Technology в групі компаній Iterator?

Продукція від TRUBA Technology  вигідно відрізняється від аналогічних товарів виробників Maken, Leos, HPС.

  • Ціна, майже в півтори рази менша від конкурентів;  
  • Швидкий термін поставки;
  • Широкий асортимент;
  • Гарна якість.

Якщо вас зацікавила наша пропозиція – звертайтесь в нашу компанію за адресою: Україна, м. Київ, вул. Волноваська 3, офіс 402 Б
info@iterator.com.ua

avtor-luda