0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Звітуємо про виставку RetailShow 2023 у Варшаві, в якій наша компанія Codeon https://www.codeon.net.pl/ приймала участь 22-23 листопада. Наш стенд з екологічним номером CO2 вніс свій вклад в розвиток ринку ритейлу, продемонструвавши екологічні і енергозберігаючі товари для автоматизації у магазинах. Тому що, по-перше, ми представили ринку нові недорогі і якісні кіоски самообслуговування SAM4S Astra, які:

  • -          змінюють на краще навколишнє повітря 😊 враження від відвідування закладу
  • -          є нормальною складовою повітря 😊сучасного торгового об’єкту

Кіоск самообслуговування sam4s astra

Велика кількість CO2 викликає в людини зниження частоти дихання або дихального обсягу, а от велика кількість терміналів самообслуговування підвищує рівень задоволення від процесу здійснення покупок. POS-принтери G-Cube та Giant-100 від компанії SAM4S зараз визнаються найбільш життєздатним та ефективним рішенням для друку чеків.

Принтери чеків sam4s

Вуглекислий газ CO2 є важливим елементом процесу фотосинтезу. А от представлені нами на виставці нові термінали збору даних Chainway є важливим елементом процесу автоматизації обліку в магазині. Економічні термінали збору даних Chainway, ціна яких нижча ніж у конкурентів, при цьому мають високу якість компонентів та збіркі. Ми наглядно демонстрували зручність використання терміналів Chainway для сканування різних типів штрих-кодів терміналами з клавіатурою і без клавіатури.

Термінали збору даних chainway

В твердому стані вуглекислий газ CO2 використовується як холодоагент «сухий лід» в роздрібній торгівлі, а представлені на нашому стенді практичні POS-системи Detaik використовуються в роздрібній торгівлі, як основне робоче місце касира. Нові процесори, безвентиляторна технологія, безрамочний дисплей, невисока ціна POS-терміналів Detaik – деякі з переваг цього бренду.

POS системи Detaik

Системи охолодження з CO2 широко використовуються в супермаркетах для зберігання продуктів і подовження терміну їх придатності, а от сканери штрих кодів Mindeo використовуються для скорочення часу очікування та обслуговування на касі. Вони мають якісні скануючі модулі, що з легкістю впораються з пошкодженими 1D та 2D штрих-кодами на глянцевій чи зігнутій поверхні, з «цифровими» штрих-кодами з електроних носіїв.

Сканери штрих коду mindeo

Відкрийте для себе нові можливості підвищення продуктивності праці з терміналами даних Chainway, кіосками самообслуговування SAM4S Astra, чековими принтерами SAM4S, сканерами штрих коду Mindeo https://mindeo.com.ua/, POS-терміналами Detaik, принтерами етикеток, запчастинами для ремонту терміналів даних!

Звертайтесь до нас, бо як CO2 потрібен для фотосинтезу, так і обладнання для автоматизації потрібно для сучасного магазину роздрібної чи оптової торгівлі!