0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

З радістю повідомляємо, що група компаній Ітератор отримала винагороду від компанії Детайк у зв’язку з найвищим ростом продажів POS-обладнання DETAIK в 2023 році. 

 

Компанія DETAIK TECHNOLOGY CO. LIMITED спеціалізується на розробці, виробництві і продажі касового обладнання, насамперед – це POS-моноблочні системи (термінали) та POS-монітори для організації роботи касира і комфортного обслуговування клієнтів. POS система це серце робочого місця касира магазину/ресторану/аптеки/кафе, тому так важливо обрати надійного постачальника касового обладнання. www.detaik.com.ua

DETAIK1 POS-системи і моноблоки  Високий попит на продукцію Detaik зумовлений доступною ціною, яка поєднується з передовими комп’ютерними технологіями і характеризується достойною якістю. Безкулерна (безвентиляторна) система охолодження гарантує повну безшумність Detaik.

Detaik слідкує за потребами ринку та удосконалює і розширює свій модельний ряд. Популярні на ринку України POS-моноблок Detaik AIO 1568 та сенсорний пос термінал Detaik AIO1513 з металевим стендом нещодавно поступили в продаж з новими більш потужними процесорами J6412. Також в нашому асортименті з’явились широкоформатні на 15.6 дюймів касові POS-комп’ютери AIO1568- J6412 15,6” та AIO1513- J6412 15,6” Звертайтесь до наших менеджерів або до партнерів в Україні для отримання тестових зразків.

Завжди на складі маємо запаси нестандартних касових 19-дюймових  POS терміналів AIO1900 і з задоволенням надамо на тести касові монітори Detaik на 10, 12 чи 15 дюймів.

DETAIK TECHNOLOGY CO., LIMITED, заснована в 2008 році та розташована у вільній економічній зоні Китаю. Важливо, що DETAIK TECHNOLOGY має сертифікати CE, FCC, RoHS. Також корпорація DETAIK TECHNOLOGY має постійних клієнтів по всьому світу та розгалужену мережу партнерів, яка постійно розширюється.  

Група компаній Ітератор є ексклюзивним дистриб'ютором та сервісним центром DETAIK в Україні, тому ми можемо запропонувати вам найнижчі ціни, повний асортимент товару, а також гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування POS обладання Detaik.

Для отримання більш детальної інформації про ціни на POS-моноблоки та POS-монітори Detaik в Україні зв’яжіться зручними вам способами з нашими менеджерами - по телефонам, вказаним на сайті або через чат чи Viber, WhatsApp, Telegram. А для отримання пропозиції на POS-обладнання DETAIK в Польщі зв’яжіться з нашим представництвом в Польщі – компанією Codeon Sp z o.o www.codeon.net.pl

photo_2024-04-04_15-20-48