0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Шановні колеги!

Раді повідомити, що наша компанія з вашою допомогою отримала за минулий рік у виробника принтерів для чеків та етикеток Xprinter статус Sales Growth Awards 2023.

photoFFF  

На даний момент на нашому складі є чисельні запаси друкарок чеків Xprinter. Ціна принтерів для ПРРО від нашої компанії – найкраща, за рахунок широкого асортименту.

Серед основних принтерів хочемо відзначити:

1.  Принтер для чеків Xprinter XP-58IIK Самий бюджетний варіант POS принтеру чеків ("рви руками не лінись") на 58 мм без обрізки, але безпровідний з інтерфейсом Wi-Fi. Під ручною обрізкою мається на увазі наявність леза з зубцями. Для того, щоб відірвати касову стрічку - досить потягнути за один край чека під невеликим кутом.

2.  Термопринтер для чеків Xprinter XP-С58H Найбільш ПОПУЛЯРНИЙ варіант («я самий кращий») вузького принтеру для ПРРО на 58 мм, з автообрізкою та інтерфейсом LAN. Може використовуватися як кухонний принтер в ресторанах та інших закладах громадського харчування для друку рахунків, замовлень на кухню.

3.  Принтер для ПРРО Xprinter XP-E200M найбільш бюджетний варіант («в мене краща ціна в Україні») широкого принтеру для ПРРО на 80 мм з автообрізкою та USB. Завдяки кубічній формі

4.  Мобільний чековий принтер Xprinter XP-P210 НОВИНКА В НАШОМУ АСОРТИМЕНТІ бюджетний мобільний принтер чеків та етикеток 2в1 ("тут теж треба рвати папір руцями") Xprinter з інтерфейсами USB та Bluetooth Xprinter XP-P210.photo_2024-02-07_14-26-49 

Кожному покупцю знижка на НОВИНКУ принтер для чеків та етикеток 2в1

Xprinter XP-P210

Код для знижки - 210

5. Друкарка чеків Xprinter XP-T890H – ВЕРСІЯ («є всьо шо хош по інтерфейсам») - чековий принтер на 80мм з усіма можливими інтерфейсами включаючи Wi-Fi (USB+RS232+Ethernet+Wi-fi).

6.  Кращий універсальний принтер Xprinter XP-243B – ДВА В ОДНОМУ – Нефіскальний принтер чеків і принтер етикеток на 58 мм з USB та RS-232.

7.  Принтер для наліпок Xprinter XP-TT424B – Бюджетний ТЕРМОТРАНСФЕРНИЙ («Хіт продаж») принтер для етикеток та штрих кодів на 80 мм з інтерфейсом USB.

На нашому сайті є функція порівняння принтерів чеків і ви можете вибрати кращий принтер для наклейки етикеток та чеків по необхідним вам характеристикам! Звертайтесь до нас! 

photo_2024-04-17_19-27-21