0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Компанія Mindeo представила на світовий ринок певною мірою революційний пристрій, який не має на сьогоднішній день аналогів в модельному ряді від інших виробників. Кишеньковий радіосканер штри кодів Mindeo MS3690 поєднав у собі функціонал традиційного міні сканера і термінала збору даних – і найголовніше – все це за ціню, значно нижчою, ніж у аналогічних сканерів від брендових виробників!

Бюджетний штрих сканер Mindeo MS3690 за своїми технічними характеристиками випередив практично всіх своїх конкурентів, а саме – міні-сканер Zebra CS4070, Zebra CS6080, а також Zebra CS3070.

В чому ж перевага портативного кишенькового штрих код сканера Mindeo MS3690? Давайте будемо розбиратися.

По-перше: це вже не зовсім міні сканер штрих коду в класичному розумінні цього слова. Модель кишенькового зчитувавача Mindeo MS3690 працює на основі спеціалізованого програмного забезпечення (софта), яке може бути як стандартизоване, так і спеціально написане під ваш тип бізнеса.

По-друге: міні-зчитувач штрих-кодів Mindeo MS3690 оснащений монохромним дисплеєм, який значно полегшує роботу по інвентаризації, приходу, відпуску товару, роботі з пропусками, квитками, чеками, купонами і т.д.

По-третє: штрих код сканер MS3690 має фунціональну клавіатуру, яка допомагає керувати зчитаними даними, перемикати режими роботи пристрою, а також здійснювати необхідні налаштування.

По-четверте: кишеньковий сканер штрих коду має аж 6 способів обміну інформацією з головним пристроєм:

Bluetooth (радіус – до 30 м)

Wi-Fi (радіус – до 100 м)

- USB HID

- USB virtual COM port

- U-диск – 76 МБ (до 5 000 000 шк)

- Batch-режим, який може бути:  автоматичний – 4 МБ (до 250000 шк) або ручний – 8 МБ (до 500000 шк).

По-п’яте: блютуз сканер штрих коду Mindeo MS3690 має акумулятор ємністю 1900 мАг, що майже в два рази більше, ніж у інших сканерів шк аналогічного класу. В режимі Bluetooth роботи сканера MS3690 вистачає на 19 годин, що також є рекодною цифрою. В режимі Wi-Fi  пристрій працює 11 годин.

По-шосте: кишеньковий зчитувач штрих коду Mindeo MS3690 сконструйований для експлуатації в польових умовах екстремальних температур, тому його корпус має високий рівень волого- і пило- захищеності - IP65, може працювати при температурах від -20° до +55°С і до того ж витримує багаторазові падіння на бетон з висоти 1,2 метри.

По-сьоме: 2D сканер Mindeo MS3690 оснащений удосконаленим імідж скан модулем, який без пробем зчитує всі типи лінійних і двомірних штрих кодів, в тому числі пошкоджені, вкриті плівкою, коди на відблискуючій поверхні і електронні штрих коди. Про це детальніше ви можете подивитися відео    https://youtu.be/7cPMWsJLv_A?si=nJ5Rl_zjJvAmScmI

По-восьме: сканер штрих коду+ТЗД Mindeo MS3690 підтримує товарооблікові системи на базі Windows, Android та iOS, включаючи 1С: Роздіб, 1С: Управління торгівлею та 1С: Управління нашою фірмою.

По-дев’яте: цей унікальний пристрій, який є сканером шк і ТЗД одночасно, коштує майже в півтора рази дешевше, ніж аналогічні карманні портативні скануючі пристрої.

Сканер+ТЗД Mindeo MS3690 випускається в кількох конфігураціях – з Bluetooth або з Wi-Fi, з вбудованим імідж сканмодулем для роботи з 1D/2D штрих кодами, а також з лазерним скан модуем для сканування лінійних штрих кодів.

Mindeo - надійний партнер для клієнтів з Китаю та більшості країн Європи та інших частин світу. Як дистриб'ютор компанії Mindeo в Україні ми, група компаній Ітератор, надаємо гарантійну та післягарантійну підтримку сканерів штрих коду і терміналів збору даних Mindeo. Звертайтесь до наших менеджерів для отримання більш детальної інформації – і ви залишитися задоволені від якості і швидкості обслуговування, комплексного підходу до надання наших послуг, індивідуального підходу до клієнта і дуже приємних бонусів і знижок для наших постійних клієнтів.

photo_2024-03-06_10-12-54