0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Sam4s SPT-4840 POS-система

Чорний інтерфейс моноблочної системи POS spt4840Консультуйтесь по телефону вже зараз!

Sam4s SPT-4840 POS-система

22 161 грн


Телефонуйте, поторгуємося!

Замовити зворотній дзвінок
Надійні та гнучкі
Працюємо з 2008 року
Прямі поставки
Великий склад
Сервісний центр
Консультації
Безкоштовне ПЗ
Демо та тести

Над автоматизацією та прискоренням процесу роботи замислюється кожен бізнесмен. POS системи в наш час дають набагато більше різноманітних можливостей, ніж касові апарати. Якщо програмне забезпечення є сучасним, а POS термінали якісні та продуктивні, як термінали Sam4s (раніше випускаються компанією Samsung Electronics), то і робота з ним – одне задоволення. В даний час POS-моноблок Sam4s SPT-4840 вже не випускається та замінений виробником потужнішим терміналом POS Titan 260.

POS-моноблок Sam4s SPT-4840 працює на основі процесора третього покоління Intel Gen Core Mobile Celeron з тактовою частотою 1.8 GHz. Великий обсяг пам'яті, якість складання та надійність – все це відрізняє SPT-4840. Стандартний жорсткий диск для цієї POS-системи це 32 GB SSD, проте є опція додавання HDD. Операційна пам'ять – DDR III 4GB із можливістю розширення до 16GB. Завдяки наявності різних портів ви можете підключити пристрої, які будуть потрібні саме вашому підприємству (фіскальний реєстратор, грошова скринька, сканер штрих-кодів, ваги, зчитувач відбитків пальців та інше).

Розширення монітора 1024x768, що дозволяє чітко та яскраво відображати всі мультимедійні деталі, крім того, діагональ екрана дорівнює 15 дюймів. Моноблок має безвентиляторну систему, що дозволяє йому працювати не лише тихо, а й споживати мало енергії. Також він захищений від пилу та бруду, що подовжує працездатність STP-4840. Для більшого контакту з клієнтами можна встановити другий дисплей діагоналлю 7, 9 або 15 дюймів і показувати рекламу, суму чеків або перевіряти замовлення.

Якщо ви вирішили купити POS-термінал, ми готові надати консультацію та допомогти з вибором системи, яка потрібна саме вам. А наш авторизований сервісний центр допоможе з налаштуваннями або забезпечить ремонти у гарантійний та післягарантійний період.

 

 

Технічні характеристики POS моноблока Sam4s SPT-4840 
Моноблок Так
Процесор  Intel 3rd Gen Core Mobile Celeron 1.8 GHz
Жорсткий диск 320GB HDD или 32GB/64GB SSD
RAM DDR III 4GB (до 16 GB)
Екран Сенсорний 
Тип екрана Резистивний
Розмір 15”
Щільність екрана 1024 x 768
Дисплей LED BLU Resistive touch
Інтерфейси  Serial 4 шт., Parallel 1 шт., USB 6 шт., Ethernet 1 шт., VGA 1 шт., грошовий ящик 1 шт., аудио 3 шт.

Посібник користувача по POS-системі SPT-4840 Sam4s (Samsung) російською мовою  тут.

ТОВАРИ, ЯКІ ВИ ПЕРЕГЛЯНУЛИ