0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

POS системи самообслуговування SAM4S FORZA та TITAN S з портретною орієнтацією

З 31 травня по 2 червня 2022 р. у Дюссельдорфі (Німеччина) пройде провідна європейська виставка ІТ технологій та безпеки у роздрібній торгівлі EuroCIS 2022. У зв'язку з обмеженнями через пандемію COVID-19 виставка кілька разів скасовувалась. У 2022 році виставку проводять у травні замість лютого, щоб представити покупцям сучасні інформаційні технології, POS обладнання, термінали збору даних, новітні ваги з чекодруком та інші вагові рішення, принтери етикеток та сканери штрих кодів для роздрібної торгівлі.
Ось і корейська компанія SAM4S привезла на EuroCIS інноваційні технологічні рішення, що дозволяють підприємствам торгівлі пристосуватися до побажань клієнтів, що постійно змінюються, і знайти нові можливості розвитку свого бізнесу. Зокрема, рішення для самообслуговування та спілкування з клієнтами. У багатьох країнах покупці вже звикли перевіряти ціни на мікрокіосках та прайс-чеккерах, користуватися для оформлення покупки касами самообслуговування (КСВ) та кіосками самообслуговування. А як щодо POS систем самообслуговування? Таке рішення набагато компактніше за кіоск, може бути встановлено на набагато меншій ділянці.


Раніше обмеженням для використання систем POS для самообслуговування була орієнтація екрану. Після появи POS моніторів з вертикальним розташуванням, які використовувалися для демонстрації суми купівлі та реклами в ресторанах та зонах «drive-in», власники компаній та ІТ фахівці, чудово розуміючи значення, яке нині грають технології, стали вимагати і POS моноблоки з портретною орієнтацією. Саме таке компактне і дешеве рішення для самообслуговування представляє SAM4S на виставці ІТ технологій EuroCIS 2022. Причому, якщо POS моноблоки SAM4S Titan S є з діагоналлю 15 дюймів, то модульні POS термінали SAM4S FORZA можна купити з діагоналлю 15,6 дюй .
Запрошуємо вас на стенд компанії SAM4S, якщо ви збираєтеся відвідати EuroCIS 2022, а також чекаємо на вас в офісі Ітератор в Україні, дистриб'ютора та сервісного центру по POS системах SAM4S