0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Раніш ми писали про 5 безкоштовних програм для дизайну та друку чеків і етикеток зі штрих кодом на принтерах Зебра, принтерах Godex, TSC, Honeywell, принтерах GPrinter. Але ці програми призначені для роботи на персональних комп’ютерах. Багатьом же клієнтам потрібно друкувати на мобільних принтерах етикеток з мобільних пристроїв. В асортименті нашої компанії є програма для ТЗД, що виконує друк цінників на моделях терміналів з вбудованим принтером і яку ми надаємо безкоштовно при купівлі ТЗД з принтером в нас. А що для ситуацій, коли потрібно друкувати етикетки з мобільного пристрою?

Для таких завдань міжнародний гравець ринку аплікацій для дизайну та друку випустив мобільну версію свого програмного забезпечення BarTender. Причому безкоштовну, але з обмеженим функціоналом. Тож давайте розбиратися.

Яка програма потрібна для друку етикеток на мобільному принтері штрих-кодів?

Мобільний додаток BarTender Mobile для Android-пристроїв дозволяє користувачам друкувати етикетки, RFID-мітки та документи на будь-якому принтері, підключеному через IP та Bluetooth.

На яких Android-пристроях працює програма?

Мобільний додаток BarTender Mobile можна встановити на будь-якому мобільному портативному комп’ютері чи пристрої з ОС Android 11.0 і новіших версій: терміналах збору даних, транспортних комп’ютерах, наручних терміналах, захищених комп’ютерах, промислових планшетах (Gole, Zebra).

На яких моделях терміналів працює програма для друку етикеток з ТЗД?

Програмне забезпечення для мобільних принтерів етикетокОкремо проведено тестування технічними командами Zebra роботи аплікації на сумісність BarTender Mobile із терміналами Зебра, TC21, TC26, TC52x, TC52ax, TC57x, а також серіями мобільних принтерів штрих коду Zebra QLn, принтерах Зебра ZD400, ZQ300 і ZQ500

Яка ціна програми для друку етикеток на мобільному принтері штрих-кодів з ТЗД?

Додаток для мобільних ТЗД та інших Android пристроїв BarTender Mobile можна БЕЗКОШТОВНО завантажити з магазину Google Play.

На яких принтерах можливий друк?

Версія для Android підтримує будь-який Bluetooth або Ethernet\LAN принтер, від виробників, з міжнародними продажами, таких як принтери Zebra, TSC Printronix, Epson, Honeywell, Brother, Toshiba, SATO та інші.

Як налаштувати принтер для етикеток в програмі BarTender Mobile?

При використанні BarTender Mobile можна підключитися до будь-якого принтера, підключеного через Bluetooth або IP, без складного ручного налаштування. Друкуйте безпосередньо на наявних мережевих принтерах, використовуйте друк без драйверів або друк у PDF.

Чи безпечно використовувати програму в корпоративних мережах?

В додатку налаштовані рівні безпеки, щоб захистити вашу систему. Автентифікація користувачів і груп включена в платну версію Enterprise Edition.

З програмним забезпеченням BarTender підвищується ефективність роботи і швидкість друку, мінімізується ризик помилок. Новий додаток BarTender Mobile допоможе друкувати етикетки кур’єрам в поштових службах, керівникам складу в логістиці, мерчендайзерам в мобільній торгівлі, та в інших процесах.

Більше інформації про BarTender Mobile, мобільну програму для дизайну та друку етикеток для Android терміналів Зебра та інших Android-пристроїв можна почитати на сайті https://www.seagullscientific.com/software/mobile-app/