0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Постачальники Iterator взяли участь у виставці технологій для роздрібної торгівлі Retail Trade Fair, EuroShop 2023 у Німеччині. Понад 81 000 відвідувачів-спеціалістів приїхали з усіх п’яти континентів, щоб надихнутися розмаїттям пропонованих інновацій для роздрібної торгівлі.

SAM4S представив потужні легко інтегровані POS-системи Sapphire для широкого кола магазинів роздрібної торгівлі. Завдяки своїм вражаючим характеристикам, стильному дизайну та відмінному співвідношенню ціни та якості новий POS-термінал Sapphire є найкращою POS-системою для магазинів (магазинів одягу, продуктових магазинів, автозаправних станцій, фаст-фудів, ресторанів та аптек).

SAM4S Sapphire має найкращу гнучку підставку на ринку. Модель оснащена підставкою, яка згинається в декількох точках, що дозволяє як закріпити монітор під зручним кутом, так і повністю опустити пос-термінал на робочий стіл.

Новий кіоск самообслуговування SAM4S Astra спеціально створений для великого трафіку в ресторанах, кафетеріях. Кіоск самостійного замовлення Astra легко налаштувати, він не займає надто багато місця, має гнучкі потужні інструменти для ефективного обслуговування та повторного залучення клієнтів.

Також на стенді SAM4S було представлено наступне покоління POS-терміналів SAM4S FORZA на новому CPU Intel Celeron J6412 (Чотири ядра, тактова частота до 2,6 ГГц). Такі рішення дозволяють співробітникам швидше виконувати обслуговування клієнтів, оптимізують процеси, що призводить до скорочення часу обслуговування і більшої задоволеності клієнтів.

Процесори Intel Celeron J6412 у новому POS-терміналі Titan-S 560 особливо вигідні компаніям роздрібної торгівлі та покупцям тому що дозволяють співробітникам магазину швидше переходити між касовими програмами та Windows.

Всі товари SAM4S нові POS-системи Sapphire, нові кіоски самообслуговування Astra, а також відомі в Україні POS-термінали FORZA та Titan-S можна купити в мережі авторизованих партнерів Ітератор по всій країні. Як авторизований дистриб’ютор та сервісний центр SAM4S ми забезпечуємо гарантійний та післягарантійний ремонт POS обладнання SAM4S в Україні.

EuroShop приваблює до Дюссельдорфа роздрібних торговців, які готові впроваджувати нові технології, і виставка роздрібної торгівлі №1 у світі EuroShop 2023 це ще раз підтвердила.