0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Вперше в ГК Ітератор ми задумалися про розширення на ринок Польщі на початку 2019 року. Тоді ми почали дослідження ринку, вивчали в яких містах мають офіси наші потенційні клієнти та партнери, цікавились наскільки в Польщі прийнято робити офіс саме в столиці. Першим ділом почали роботу над сайтом https://www.codeon.net.pl/

Всі процедури ми робили поступово. Юридичні моменти з реєстрації компанії були пройдені і завершені в 2020 році. Було засновано Codeon Sp. Z o. o. що означає Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością або товариство з обмеженою відповідальністю. Sp. Z o. о. - це одна з найчастіше використовуваних форм ведення бізнесу в Польщі. Перший співробітник спочатку вийшов на роботу в офіс Ітератор Україна, але майже зразу він переїхав в Польщу.

Ми пройшли всі юридичні аспекти із реєстрації компанії, налаштували облікові записи на торгівельних майданчиках, вивчили постачальників послуг доставки товарів, почали знайомство з першими потенційними клієнтами. Але через пандемію COVID-19 нам прийшлося розвиватися більш повільно ніж планувалося.

Пошуки офісу та складу спочатку привели нас в Варшаву.  Але зараз ми повністю переїхали в Познань. Запрошуємо Вас в наше бюро в Познані за адресою вулиця Strzeszyńska 31. https://maps.app.goo.gl/dBqwL5TVvNLaUwGB9?g_st=it

Відкриття офісу за кордоном це завжди виклик, завжди нові і несподівані знання. Ми це особливо відчули при відкритті офісу в Казахстані. Крім того, що нові ринки дають можливість здобути нових клієнтів, це також можливість отримання додаткових вигід від синергії офісів, від обміну знаннями. Наші клієнти в Польщі зараз отримують високий рівень консультацій та сервісних послуг з ремонту ТЗД, принтерів Зебра, сканерів завдяки підтримці від спеціалістів та сервісних інженерів Ітератор Україна.