0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Чорна п’ятниця або BLACK MONTH! Розпродаж POS-систем, принтерів чеків, терміналів збору даних ТЗД, принтерів етикеток, сканерів штрих-коду!

Наближається період розпродажу з назвою Black Friday або Чорна п’ятниця. А це означає – настає час сюрпризів та звичайно ж знижок та акцій. Наш сюрприз в тому, що ми зробили ДОСТУП ДО ПРОПОЗИЦІЙ Black Friday протягом місяця! Ми подумали, що ажіотаж то добре, але нехай розпродаж буде ще й комфортним! То ж запрошуємо вас поцікавитися в вашого менеджера переліком товарів, що приймають участь в акції BLACK MONTH!

Або завантажте файл товарів для акції BLACK MONTH тут!

Знижки BLACK MONTH в группі компаній Ітератор — це можливість придбати понад 100 товарів зі знижкою до 50%, включаючи термінали збору даних, принтери етикеток, сканери штрих-кодів та багато іншого. А також, зверніть увагу на такі популярні цього сезону принтери чеків для ПРРО.

Розпродаж POS-систем, принтерів чеків, терміналів збору даних ТЗД, принтерів етикеток, сканерів штрих-коду!

В файл розпродажу попали як нові POS-системи чи грошові скриньки, так і товари з невеликими вадами (пом'ята або пошкоджена упаковка, товар з відсутньою оригінальною упаковкою, подряпини тощо) які не впливають на цілісність та працездатність самої продукції, а також вживані та відремонтовані товари. Стан товарів на розпродаж BLACK MONTH ми максимально описали в файлі!

Зауважуємо! Наші інженери з сервісного центру, проводять діагностику і максимально перевіряють товар , але в процесі роботи можуть виникнути нові помилки, які не помітні при діагностиці. Якщо товар був куплений під час розпродажу, це НЕ означає, що обміну та поверненню він не підлягає. Розпродаж Black Friday — це всього лише один з способів продажу, але як завжди, ми надаємо гарантію на всі нові товари, а також на вживані термінали збору даних, принтери етикеток бв. І, звичайно, у випадку проблем, Ви можете не тільки обміняти, але й повернути товар!

Як завжди – ви можете забрати товар самовивозом, вибрати ваги з чекодруком бу, що найбільш вам сподобались. Або замовити доставку Новою Поштою до найближчого відділення.

Запрошуємо всіх, хто бажає купити сканери штрих-коду, термінали ТЗД, POS-системи і периферію, ваги торгові за низькими цінами! 

Не пропустіть шанс зробити вигідні покупки! 🛒